FeestWeek de Natte 30 jaar

Op zaterdag 10 september bestaan wij 30 jaar! Dat gaan we van 4/9 tot en met 11/9 uitgebreid vieren! Dus hier een overzicht van alle activiteiten tijdens De Natte Feestweek!

Zondag 4 september - liveband Chill

Live Band: Chill, aftrap feestweek
Op ons terras voor laten we de hele Julianastraat horen dat het feest is! We trappen om 17:00 af met een live optreden van CHILL. Semi-akoestisch met meerstemmige zang, gitaar en bas. Het repertoire is afwisselend met bekende covers uit de jaren 50/60/70’s en gezellige meezingers.

Maandag 5 september - aanslaan Jubileumbier

Maandag 5/9 vanaf 17u
Aanslaan jubileumbier
Wie jarig is trakteert! We beginnen de week met de lancering van een speciaal voor ons gemaakt blond bier, ter ere van het 30 jarig bestaan van de Natte. De brouwer en ex compagnon van De Natte, Harrie Legius, zal aanwezig zijn om de eerste tapjes te schenken.

Dinsdag 6 september - Bekende Gezichten

Dinsdag 6/9 vanaf 17u
Bekende gezichten van De Natte
We hebben heel wat personeel zien opgroeien hier in De Natte, deze dag komen ze hun jeugd achter de bar nog eens herbeleven. Klets weer even bij, hoor verhalen van vroeger, en kom erachter wat hen nu bezig houdt! Meer informatie volgt..

Woensdag 7 september - PubQuiz

Woensdag 7/9 van 20u – 23u
Pubquiz over De Natte met Ward & Ela!
Heel wat jaren houden we hier om de woensdag een Pubquiz. Dit keer gaat het specifiek over ons café. Voor deze speciale editie hebben we Quizmaster Ward & barvrouw Michaela, gevraagd terug te komen!

Donderdag 8 september - De Monnik Beslist

Donderdag 8/9
De Natte Donderdag: De Monnik Beslist
Voor wie al sinds het begin bij de Natte komt waarschijnlijk bekend, maar ook voor vele niet. Deze avond staat alles in het thema van ‘De Monnik Beslist’. Herleef oude tijden en laat de monnik bepalen wat jouw drankje wordt. Meer informatie volgt.
 

Vrijdag 9 september

Vrijdag 9/9
Mini Festival Dag 1: Biergarten
We toveren ons terras achter om naar een echte Biergarten! Met extra taps van o.a. de Molen, Kompaan, Lowlander en meer! Lekkere biertjes en hapjes in overvloed!
 

Zaterdag 10 september - Muziekdag

Mini Festival Dag 2: Muziekdag
We knallen af met Janett & the Blues Baboons van 16u – 19u. Hierna volgen Eric & the Insects van 20u-23u. Vervolgens gaan we los in het café, want dan hebben we van 23u – 3u een feestnacht met DJ!
 

Zondag 11 september

Zondag 11/9
Mini Festival Dag 3: Slotfeest
Zondag 11/9 Live Karaoke met De Virtuoze Matrozen vanaf 16:00
Speel en zing mee met de Live Karaoke van de Virtuoze Matrozen! We reizen door de tijd met een topnummer uit ieder jaar van de afgelopen 30 jaar! 

Bekijk hier alvast de setlist op Spotify: https://open.spotify.com/playlist/06fbmkbJl9RwPrFwGl9PlM
Informatie over aanmelden voor een specifiek nummer volgt binnenkort!

Zondag 11 september - Trekking loterij

Zondag 11/9 Trekking Loterij vanaf 20u
Na de Live Karaoke met de Virtuoze Matrozen zal de trekking van de loterij plaatsvinden! De hele week kun je op verschillende manieren aan je loten komen. Wie weet win je een van de prachtige prijzen zoals: bierpakketten, brouwerij bezoekjes, toffe bier merchandise en nog veel meer!