Nieuws


De Natte PubQuiz

Een nieuw jaar, een nieuwe ronde met nieuwe kansen! Ook bij de quiz weer nieuwe kansen, een nieuw seizoen gaat namelijk weer van start.

Met Erik en een lieftallig assistent(e) achter de bar en quizmaster Michaela belooft het een leuke avond te worden!

Een uiteenlopende quiz bestaande uit 8 rondes waaronder een muziek- en plaatjesronde. Wie neemt de hoofdprijs mee naar huis en voor wie is de troostprijs?

Ben je echt fanatiek en heb je redelijk vast team om mee te spelen? Zorg er dan al helemaal voor dat je erbij bent! We houden ook dit keer de scores bij van de verschillende teams en wordt er gestreden om een heuse semesterprijs. De Korenwolven hebben de eerste 3 semesterprijzen gewonnen, dat laat je niet nog eens gebeuren toch? Zet je beste beentje voor en zorg ervoor dat de naam van jullie team ook op die trofee terecht komt!

Des te meer reden om donderdagavond te komen, je kennis te testen en het op te nemen tegen de intelligente krachtpatsers!...

Lees meer

Openingstijden feestdagen

Lees meer

Oliebollen Quiz

donderdag 3 januari 2019 aanvan 20:00 uur

Lees meer

Whisky & Bier Proeverij 8 juli

Zondag 8 juli Bier , Whisky/Bier Tasting met BBQ
MEER INFO & INSCHRIJVEN  
klik /next-event

Lees meer

PubQuiz donderdag14 Juni

Donderdag 14 juni vanaf 20:00 uur PUBQUIZ

Lees meer

Main content

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.